Rijschool Hoogezand

Rijschool Hoogezand

Ben je opzoek naar een Rijschool in Hoogezand? Wij bieden je verschillende soorten rijlessen en services aan. Rijschool Hoogezand is gespecialiseerd in rijlessen voor auto, motor, brommer en e achter b. Ook kan je bij Rijschool Hoogezand je theorielessen volgen. Wij bieden verschillende pakketten aan die elk anders opgebouwd zijn. Zo kan je een compleet pakket nemen of losse lessen. Wij hebben een hoge slagingspercentage, omdat wij als rijschool willen dat al onze leerlingen goed voorbereid de examens ingaan.

 

Autorijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand

Je autorijbewijs halen bij Rijscholen in Hoogezand, ben je eindelijk 16,5 jaar dan mag je al beginnen met het behalen van je auto theorie. Dat kan natuurlijk ook hier bij Rijschool Hoogezand. Ben je al 17? Dan mag je ook al je eerste rijlessen nemen en zelfs je praktijkexamen. Daarvoor kan je ook al een tijdelijke rijbewijs halen waarbij je echter niet alleen mag rijden. Om alleen te rijden moet je 18 zijn en dan kan je tijdelijke rijbewijs ingeruild worden voor je vaste rijbewijs. Ben je 17 jaar en je hebt je tijdelijke rijbewijs? Dan mag je rijden met een geschikte bijrijder.

 

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand

Je motorrijbewijs halen bij Autorijschool Hoogezand. Ben je opzoek naar een rijschool waar ook je motorrijbewijs behaald kan worden? Dan ben je tevens hier op het juiste adres! Wij bieden je rijlessen aan en natuurlijk ook examens om je rijbewijs te halen. Verder hebben we altijd een vaste rijinstructeur die je met rijlessen begeleid. Wij hebben een hoge slagingspercentage en daar zijn we wederom erg blij mee.

 

Waarom kiezen voor Rijschool Hoogezand?

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Hoogezand? Dat is heel simpel! Hieronder voordelen heb ik een paar voordelen op een rijtje gezet.

  • Bij Rijschool Hoogezand kan je al rijlessen nemen vanaf 16 jaar.
  • Wij zijn een goedkope rijschool in Hoogezand!
  • Wij hebben een hoge slagingspercentage
  • Wij bieden je een gratis proefles aan om kennis te maken!
  • Bij Rijschool Hoogezand heb je altijd een vaste rij-instructeur.

 

Over ons

Met onze ervaren rijlesinstructeurs bieden wij de mogelijkheid om op alle momenten van de dag rijlessen te kunnen volgen. Je krijgt altijd dezelfde instructeur die er alles aan doet om jou te kunnen laten slagen.

Wij werken niet alleen in Hoogezand maar ook in Appingedam, Bierum, Farmsum, Loppersum, Garrelsweer, Meedhuizen, Holwierde, Spijk, Siddeburen, Ten boer, Ten Post, Winschoten, Wagenborgen, Delfzijl, Nieuwolda en Veendam.

 

Meer informatie over Rijschool Hoogezand

Wil je meer informatie over Rijschool Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Delfzijl?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.