Rijlessen Hoogezand

Rijlessen Hoogezand

Je motor,bromfiets of auto rijlessen in Hoogezand nemen? Dat kan bij Rijschool Hoogezand! Wij bieden je rijlessen aan voor elk rijbewijs. En dat allemaal onder toezicht van ervaren rij instructeurs. Ook geven we rijlessen voor de beste prijs en hebben we een hoge slagingspercentage. Onze rij instructeurs doen hun best om je zo snel mogelijk te laten slagen. je kan je verschillende rijlessen nemen door ze los aan te vragen of een pakket te nemen. Met zo’n pakket kan je ook bijvoorbeeld in een keer je theorie of je praktijkexamens erbij nemen. Wij bieden 3 soorten pakketten aan met elk zijn eigen voordeel. Wil je gelijk alles in je pakket hebben of heb je aan rijlessen en je praktijk genoeg. Neem contact met ons op voor verdere informatie en advies om je rijlessen te nemen.

 

Autorijlessen Hoogezand

Je autorijlessen nemen in Hoogezand? Bij Rijschool Hoogezand bieden wij je ook autorijlessen aan in Hoogezand. Je kan deze rijlessen los aanvragen of via verschillende pakketten.

Wij bieden je de beste rij instructeurs aan zodat je een hoge slagingspercentage hebt. Bij ons staat veiligheid op #1. Wij als rijschool willen dat je veilig je rijlessen kan afnemen en dat je geen zorgen hoeft te maken. Wij bieden ook een vaste rij instructeur aan. Dit voorkomt verwarring voor onze leerlingen. Ben je eindelijk 16.5 jaar? Dan mag je beginnen met je eerste rijlessen. Wel moet je eerst je theorie examen afgerond hebben!

Ben je 17 jaar? Dan mag je na genoeg rijlessen het praktijkexamen afleggen. Slaag je hiervoor? dan heb je het gehaald en kan je een rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

 

Waarom kiezen voor Rijschool Hoogezand?

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Hoogezand? Dat is heel simpel! Hieronder voordelen heb ik een paar voordelen op een rijtje gezet.

  • Bij Rijschool Hoogezand kan je al rijlessen nemen vanaf 16 jaar.
  • Wij zijn de goedkoopste rijschool van Hoogezand!
  • Wij hebben een hoge slagingspercentage
  • Wij bieden je een gratis proefles aan om kennis te maken!
  • Bij Rijschool Hoogezand heb je altijd een vaste rij-instructeur.

Wij bieden meer dan alleen rijlessen

Wij als Rijschool Hoogezand bieden meer aan dan alleen rijlessen. Wij bieden je vele andere services aan. Zo kan je bij Rijschool Hoogezand ook je motor theorie of praktijkexamen volgen of je bromfiets theorie of praktijkexamen afnemen. Ook kan je hier een e achter b rijbewijs halen, dat is een bewijs waarmee je een aanhangwagen mag besturen. Wij bieden rijlessen aan voor elk onderdeel en hiervoor hebben wij de geschikte rij instructeurs. Deze rij instructeurs zijn ervaren en weten waar ze mee te maken hebben.

Meer informatie over Rijlessen in Hoogezand

Wil je meer informatie over Rijlessen in Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Delfzijl?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.