Motor

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand

Ben jij op zoek naar een rijschool in Hoogezand en omgeving om je motorrijbewijs te halen? Dan ben je bij Rijschool Hoogezand aan het juiste adres.

Om je rijbewijs voor de motor (A) te halen zal je 3 keer examen moeten doen. Je moet theorie-examen, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Om zo goed mogelijk voorbereiden op het theorie-examen wordt er bij ons met het nieuwste systeem gewerkt. We geven in richtlijnen van het CBR in groepsverband (max. 20 personen) theorieles gegeven in Winschoten en Groningen.

Wanneer het theoriecertificaat is gehaald, blijft deze anderhalf  jaar  geldig en is alleen van toepassing op rijbewijs A. Tijdens de theorielessen is er ook de mogelijkheid om het nieuwste theorieboek of cd-rom  aan te schaffen.

Sinds 19 januari 2013 zijn er drie motorrijbewijs categorieën  Voor de motoropleiding (categorie A) betekent dit het volgende:

Categorie A1 Voertuig: motorrijwiel, max. 11 kW, max. 125cc, max. 0.1 kW per kilo ledig gewicht. Leeftijd: vanaf 18 jaar  Examen: theorie- en praktijkexamen.

Categorie A2 Voertuig: motorrijwiel, max. 35 kW, max. 0.2 kW / kg ledig gewicht  Leeftijd: vanaf 20 jaar.   Examen: theorie en  praktijkexamen

Categorie A (onbeperkt) Voertuig: motorrijwiel onbeperkt vermogen Leeftijd:  Als je 2 jaar een rijbewijs van de categorie A2 heeft, kan je het rijbewijs van de categorie A halen vanaf de leeftijd van 22 jaar. je kan voor de categorie A ook rechtstreeks examen doen vanaf de leeftijd van 24 jaar. Examen: Zonder in bezit te zijn van rijbewijs A2 moet je het theorie- en praktijkexamen doen. Als je wel in bezit bent van categorie A2 doe je alleen het praktijkexamen.

MotorrijschoolHoogezand

Onze motorrijles pakketten

Motorpakket A

0

  • List item

Motorpakket B

0

  • List item

Motorpakket C

0

  • List item

Meer weten over motorrijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.