Motorrijschool Hoogezand

Motorrijschool Hoogezand

Ben je opzoek naar een Motorrijschool in Hoogezand? Dan ben je bij Rijschool Hoogezand zeker op het juiste adres! Wij bieden je motorrijlessen aan in verschillende pakketten. Hiervoor hebben wij natuurlijk weer gespecialiseerde rij-instructeurs die je zo snel mogelijk helpen met slagen. Wilde je dus altijd al je motorrijbewijs? Wij helpen je hiermee. Heb je je theorie al gehaald dan kan je beginnen met rijlessen. Moet je je theorie nog afleggen dan kan je bij ons een theorie boekje bestellen om je daarmee op weg te helpen! Ook kan je gelijk je motortheorie aanvragen bij ons. Zo hoef je dat zelf niet te doen. Alles gehaald? En genoeg rijlessen gevolgd? dan is het tijd voor afronding door middel van je praktijk-examen. Ook deze kan je bij Rijschool Hoogezand aanvragen. Heb je ook je praktijk al gehaald en ben je 18+ Dan kan je een rijbewijs aanvragen bij de gemeente en ben je helemaal klaar om de weg op te gaan.

Motorrijlessen Hoogezand

Wil je motorrijlessen in Hoogezand volgen? Dan ben je bij Rijschool Hoogezand op het juiste pad. Wij bieden rijlessen aan voor je motorrijbewijs en hebben hiervoor ervaren rij-instructeurs. Bij Rijschool Hoogezand staat veiligheid op #1. Bij ons heb je een vaste rij-instructeur en niet steeds een andere. Dat voorkomt verwarring voor onze leerlingen. Je kan je rijlessen los nemen of je kan een pakket inclusief lessen nemen. Deze pakketten zijn meestal ook inclusief praktijk-examen. Wil je je theorie nog behalen kan dat ook. Hiervoor gelden ook pakketten of je kan hem los afnemen.

Wij zijn meer dan alleen een motorrijschool in Hoogezand

Wij als Rijschool Hoogezand zijn meer dan alleen een motorrijschool gelegen in Hoogezand. Wij bieden je vele andere services aan. Zo kan je bij Rijschool Hoogezand ook je autorijbewijs halen of je bromfiets rijbewijs. Zo zijn wij dus ook een Autorijschool in Hoogezand. Ook kan je hier een e achter b rijbewijs halen en kan je zelfs lessen volgen voor je theorie. Wij bieden rijlessen aan voor elk onderdeel en hiervoor hebben wij de geschikte rij instructeurs. Deze rij instructeurs zijn ervaren en weten waar ze mee te maken hebben.

Over ons

Met onze ervaren rij instructeurs bieden wij de mogelijkheid om op alle momenten van de dag rijlessen te kunnen volgen. Je krijgt altijd dezelfde instructeur die er alles aan doet om jou te kunnen laten slagen.

Wij werken niet alleen in Hoogezand, maar ook in Sappemeer, Delfzijl, Appingedam, Bierum, Farmsum, Loppersum, Garrelsweer, Meedhuizen, Holwierde, Spijk, Siddeburen, Ten boer, Ten Post, Winschoten, Wagenborgen, Nieuwolda en Veendam.

Meer informatie over Rijschool Hoogezand

Wil je meer informatie over Rijschool Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen om kennis te maken.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.