E achter B bewijs behalen Hoogezand

E achter B Hoogezand

In Hoogezand je E achter B bewijs behalen? Dat kan bij Rijschool Hoogezand! We helpen je op weg met het behalen van je e achter b bewijs. Dit is een bewijs om een aanhangwagen achter je auto mee te nemen boven een bepaald gewicht. Een E achter B bewijs is verplicht voor een aanhanger boven de 750 kg. Of samengesteld met je auto erbij boven de 3500Kg. Je hoeft voor zo een bewijs natuurlijk geen theorie-examen meer te doen. Je moet wel een bepaald praktijkexamen doen waar je wordt getest op het rijden met een aanhangwagen. Hiervoor heb je bepaalde instructeurs. Heb je het behaald dan krijg je hiervoor een certificaat en kan je rijden met een aanhangwagen boven de 750kg.

Voorwaarden E achter B bewijs.

Er gelden wel een paar logische voorwaarden om een E achter B bewijs te mogen bemachtigen. De eerste voorwaarde is dat je 18 jaar moet zijn. Je hebt natuurlijk een Autorijbewijs hiervoor nodig en dat is dus ook de 2de voorwaarde. Echter kan je pas vanaf je 18de echt zelfstandig een rijbewijs hebben waar je zelf mag rijden en alleen. De derde voorwaarde is dat je een praktijkexamen moet afleggen hiervoor.

Rijlessen E achter B

Je kan natuurlijk niet al direct beginnen met je praktijkexamen. Je hebt eerst lessen nodig waar je wordt geleerd om met een aanhanger om te gaan. Het aantal lessen hangt van jezelf af en je rijschool. Wanneer je rijschool en jij er over eens zijn dat je alles goed beheerst en je weet hoe je een aanhanger kan besturen dan kan je beginnen met je praktijkexamen. Die kan je ook bij Rijschool Hoogezand aanvragen!

 

Waarom kiezen voor Rijschool Hoogezand?

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Hoogezand? Dat is heel simpel! Hieronder voordelen heb ik een paar voordelen op een rijtje gezet.

  • Bij Rijschool Hoogezand kan je al rijlessen nemen vanaf 16 jaar.
  • Wij zijn een goedkope rijschool in Hoogezand!
  • Wij hebben een hoge slagingspercentage
  • Wij bieden je een gratis proefles aan om kennis te maken!
  • Bij Rijschool Hoogezand heb je altijd een vaste rij-instructeur.

 

Over ons

Met onze ervaren rijlesinstructeurs bieden wij de mogelijkheid om op alle momenten van de dag rijlessen te kunnen volgen. Je krijgt altijd dezelfde instructeur die er alles aan doet om jou te kunnen laten slagen.

Wij werken niet alleen in Hoogezand maar ook in Appingedam, Bierum, Farmsum, Loppersum, Garrelsweer, Meedhuizen, Holwierde, Spijk, Siddeburen, Ten boer, Ten Post, Winschoten, Wagenborgen, Delfzijl, Nieuwolda en Veendam.

 

Meer informatie over Rijschool Hoogezand

Wil je meer informatie over Rijschool Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Delfzijl?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.