Autotheorie Hoogezand

Autotheorie Hoogezand

Ben je opzoek naar een Rijschool in Hoogezand waar je je autotheorie kan behalen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij Rijschool Hoogezand kunnen wij je helpen met je theorie. Wij vragen je theorie aan voor je en alles wat jij moet doen is leren. Ook kunnen wij een theorieboekje voor je regelen waaruit je kan leren. Tevens kan je ook een dagcursus volgen waar je alles wordt uitgelegd over je theorie-examen. Wij geven je tips mee en je kan proefexamens doen. Zo heb je een beeld hoe je autotheorie eruit ziet.

Zelf theorie aanvragen

Je kan natuurlijk ook zelf je autotheorie aanvragen. Dat gaat via het CBR/aanvragen.  Wel heb je eerst een DigiD nodig hiervoor. Heb je nog geen DigiD dan kan je die ook aanvragen! Heb je een DigiD dan log je in op het Cbr en kiest daar je examen die je wil volgen. Hierbij kan je een datum selecteren en direct betalen. Even later krijg je een bevestiging via je mail en daar staat in welke stappen je verder moet volgen. Het enige wat je daarna moet doen is heel goed leren!

Waarom kiezen voor Rijschool Hoogezand?

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Hoogezand? Dat is heel simpel! Hieronder voordelen heb ik een paar voordelen op een rijtje gezet.

  • Bij Rijschool Hoogezand kan je al rijlessen nemen vanaf 16 jaar.
  • Wij zijn een goedkope rijschool in Hoogezand!
  • Wij hebben een hoge slagingspercentage
  • Wij bieden je een gratis proefles aan om kennis te maken!
  • Bij Rijschool Hoogezand heb je altijd een vaste rij-instructeur.

 

Over ons

Met onze ervaren rijlesinstructeurs bieden wij de mogelijkheid om op alle momenten van de dag rijlessen te kunnen volgen. Je krijgt altijd dezelfde instructeur die er alles aan doet om jou te kunnen laten slagen.

Wij werken niet alleen in Hoogezand maar ook in Appingedam, Bierum, Farmsum, Loppersum, Garrelsweer, Meedhuizen, Holwierde, Spijk, Siddeburen, Ten boer, Ten Post, Winschoten, Wagenborgen, Delfzijl, Nieuwolda en Veendam.

 

Meer informatie over Rijschool Hoogezand

Wil je meer informatie over Rijschool Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Delfzijl?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.