Autorijschool in Hoogezand

Autorijschool Hoogezand

Ben je opzoek naar een Autorijschool in Hoogezand? Hier bij Rijschool Hoogezand bieden wij je ook de beste autorijlessen aan! Wij als Rijschool Hoogezand bieden je de beste service aan als het gaat om rijlessen. Wij bieden een vaste rijinstructeur aan wat erg handig en gemakkelijker is voor de leerling. Ook houden wij rekening hoe veilig je de weg op gaat en staat bij ons veiligheid op #1. Wij bieden ook rijlessen aan voor motor, brommer en e achter b. Wij willen dat al onze leerlingen goed voorbereid het examen in gaan daarom hebben wij ook een hoog slagingspercentage. Wij bieden ook dagcursussen aan voor je theorie zodat je gemakkelijker je examen in gaat.

Rijlessen vanaf 17 jaar

Je kan je eerste autorijlessen al nemen vanaf 17 jaar. Wel moet je eerst je theorie hebben gehaald daarvoor! Je kan je theorieexamen ook volgen bij Rijschool Hoogezand. Heb je de theorie wel gehaald dan kan je beginnen met de rijlessen waarop het examen volgt. Hier bij Rijschool Hoogezand bieden wij je ervaren rijinstructeurs aan! Ook heb je een vaste rij instructeur bij je rijlessen. Ben je klaar voor je praktijk en heb je genoeg lessen genomen? Dan kan je bij Rijschool Hoogezand ook je praktijkexamen aanvragen. Wij regelen het verder, je moet alleen goed de regels kennen.

Voorwaarden tijdelijke rijbewijs

Als je 17 bent en je hebt je praktijk gehaald kan je een tijdelijke rijbewijs aanvragen. Deze rijbewijs is een jaar geldig en hiermee mag je rijden met een ervaren bijrijder.  Zo’n bijrijder moet wel aan een paar voorwaarden voldoen. Hieronder staan de voorwaarden waaraan de bijrijder ook wel coach genoemd moet voldoen.

  • Je coach moet minimaal 5 jaar rijervaring hebben.
  • Je coach moet 27 jaar of ouder zijn.
  • Je coach moet geen alcohol cursussen of gedragscursussen hebben gevolgd.
  • Je coach moet geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid hebben gehad.
  • Je coach moet tijdens het begeleiden niet onder invloed zijn (alcohol, drugs, medicijnen).

Als je bijrijder/coach hieraan voldoet dan kan je zijn naam opgeven bij de gemeente en mag je rijden als die naast je zit.

Wij zijn meer dan alleen een autorijschool in Hoogezand

Wij als Rijschool Hoogezand zijn meer dan alleen een autorijschool gelegen in Hoogezand. Wij bieden je vele andere services aan. Zo kan je bij Rijschool Hoogezand ook je motorrijbewijs halen of je bromfiets rijbewijs. Zo zijn wij ook een motorrijschool in Groningen. Ook kan je hier een e achter b rijbewijs halen en kan je zelfs lessen volgen voor je theorie. Wij bieden rijlessen aan voor elk onderdeel en hiervoor hebben wij de geschikte rij instructeurs. Deze rij instructeurs zijn ervaren en weten waar ze mee te maken hebben.

Over ons

Met onze ervaren rij instructeurs bieden wij de mogelijkheid om op alle momenten van de dag rijlessen te kunnen volgen. Je krijgt altijd dezelfde instructeur die er alles aan doet om jou te kunnen laten slagen.

Wij werken niet alleen in Hoogezand, maar ook in Sappemeer, Delfzijl, Appingedam, Bierum, Farmsum, Loppersum, Garrelsweer, Meedhuizen, Holwierde, Spijk, Siddeburen, Ten boer, Ten Post, Winschoten, Wagenborgen, Nieuwolda en Veendam.

 

Meer informatie over Autorijschool Hoogezand

Wil je meer informatie over Autorijschool Hoogezand of wil je weten welke pakketten het beste bij jou passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je het beste advies. Ook kan je natuurlijk een proefles nemen om kennis te maken.

Onze autorijles pakketten

Autopakket A

0

  • List item

Autopakket B

0

  • List item

Autopakket C

0

  • List item

Meer weten over autorijbewijs halen bij Rijschool Hoogezand?

Wilt je meer weten over onze diensten dan kan je via de knop hiernaast contact met ons opnemen.